"Бекітемін»
"Троицк ОМ" КММ директоры»
Курсарина С. И. ___________
АКТ
№ 5 тамақтану бойынша мектеп асханасын бракераждық комиссияның тексеруі
14.01. "Троицк ОМ" КММ бойынша»
Құрамында Комиссия:
Комиссия төрағасы: мектеп директоры - Курсарина С. И.
Төраға орынбасары: ТЖ жөніндегі орынбасары-Ликерова С. И
Комиссия мүшелері:
Бал. қызметкер-Байкенова Р. Д.
балаларды қорғау инспекторы-Панасюра Н. Г.
Директордың ТЖ жөніндегі орынбасары-Жанатаев Қ. У.
Осы актіні құрды, бұл 14 қаңтарда 2020 жылға 13.30 сағ.мектеп асханасында тамақтану сапасына тексеру жүргізілді.
Тексеру барысында анықталды:
Мәзір перспективалық мәзірге сәйкес келді.
Санитарлық нормалардың бұзылуы анықталған жоқ. Үстел жууға арналған арнайы керек-жарақтар қолданылады. Таза тәрелке.
Бастауыш сынып жетекшілері балаларды асханаға апарады.
Комиссия төрағасы: ____________________ АО Баян Сулу
Төрағаның орынбасары: __________________ "Баян сўлу" ақ
Комиссия мүшелері: __________________________ "Баян сўлу" ақ
Бал. қызметкер:____________________________ Толығырақ оқу
Директордың АХЖ жөніндегі орынбасары_______________Саламатсыздар ма?
Комиссия актісімен таныстым:
"Бекітемін»
"Троицк ОМ" КММ директоры»
Курсарина С. И. ___________
АКТ
№ 4 тамақтану бойынша мектеп асханасын бракераждық комиссияның тексеруі
жылғы 13.12. 2019 ж. "Троицк ОМ" КММ»
Құрамында Комиссия:
Комиссия төрағасы: мектеп директоры - Курсарина С. И.
Төраға орынбасары: ТЖ жөніндегі орынбасары-Ликерова С. И
Комиссия мүшелері:
Бал. қызметкер-Байкенова Р. Д.
Балаларды қорғау инспекторы-Панасюра Н. Г.
Директордың ТЖ жөніндегі орынбасары-Жанатаев Қ. У.
Асханада тағамның сапалы дайындалуын тексеру туралы осы акт жасалды. Тексеру барысында бірінші және екінші тағамдарды дайындаудағы азық-түлік салу нормасы ұсталғаны анықталды, тағамдарды дайындау сапасы қойылатын талаптарға сәйкес келеді, Жаңа, әр түрлі өнімдер дұрыс сақталады.
Ескертулер жоқ. Акт 13 сағат 30 минутта жасалды.
Комиссия төрағасы: ____________________ АО Баян Сулу
Төрағаның орынбасары: __________________ "Баян сўлу" ақ
Комиссия мүшелері: __________________________ "Баян сўлу" ақ
Бал. қызметкер:____________________________ Толығырақ оқу
Директордың АХЖ жөніндегі орынбасары_______________ Саламатсыздар ма?
Комиссия актісімен таныстым:
"Бекітемін»
"Троицк ОМ" КММ директоры»
Курсарина С. И. ___________
АКТ
№ 6 тамақтану бойынша мектеп асханасын бракераждық комиссияның тексеруі
14.02. "Троицк ОМ" КММ»
Құрамында Комиссия:
Комиссия төрағасы: мектеп директоры - Курсарина С. И.
Төраға орынбасары: ТЖ жөніндегі орынбасары-Ликерова С. И
Комиссия мүшелері:
Бал. қызметкер-Байкенова Р. Д.
Балаларды қорғау инспекторы-Панасюра Н. Г.
Директордың ТЖ жөніндегі орынбасары-Жанатаев Қ. У.
Тексерілді:
Мектеп асханасының қызметтік үй-жайларының санитарлық жағдайы.
Тез бұзылатын өнімдерді өткізу мерзімдерін және сақтау шарттарын сақтау,
Тағам дайындау технологиясының сақталуын тексеру.
Тексеру барысында:
Асхананың қызметтік үй-жайларында санитарлық жағдайы бойынша-ескертулер жоқ
Тез бұзылатын өнімдерді сату мерзімдері ілеспе құжаттарға сәйкес сақталады. Сынамалар арнайы тоңазытқышта сақталады, тиісінше қақпақпен жабылған. Қойма үй-жайларындағы сусымалы өнімдерге арналған ыдыс қақпақтармен жабылған. Барлық ыдыс тегендерге қойылған.
Тағам дайындау технологиясы сақталады. Өнімдер әрқашан жаңа, САНПИН талаптарына сәйкес. Тоңазытқыштардағы температуралық режим (2-6 градус) сақталады. Дайын порциялардың салмағы мәзірде көрсетілген шығуға сәйкес келеді.
Комиссия төрағасы: ____________________ АО Баян Сулу
Төрағаның орынбасары: __________________ "Баян сўлу" ақ
Комиссия мүшелері: __________________________ "Баян сўлу" ақ
Бал. қызметкер:____________________________ Толығырақ оқу
Директордың АХЖ жөніндегі орынбасары______________Саламатсыздар ма?
Комиссия актісімен таныстым:
"Бекітемін»
"Троицк ОМ" КММ директоры»
Курсарина С. И. ___________
АКТ
№ 3 тамақтану бойынша мектеп асханасын бракераждық комиссияның тексеруі
14.11. 2019 ж. "Троицк ОМ" КММ»
Құрамында Комиссия:
Комиссия төрағасы: мектеп директоры - Курсарина С. И.
Төраға орынбасары: ТЖ жөніндегі орынбасары-Ликерова С. И
Комиссия мүшелері:
Балаларды қорғау инспекторы-Панасюра Н. Г.
Директордың АХЧ-Ж жөніндегі орынбасары
Тексерілді:
Күнделікті мәзірдің екі апталық мәзірге сәйкестігі
2. Мектеп асханасының қызметтік үй-жайларының санитарлық жағдайы.
3. Тез бұзылатын өнімдерді өткізу мерзімдерін және сақтау шарттарын сақтау,
Тексеру барысында:
Күнделікті мәзір екі апталық мәзірге сәйкес келеді
2. Асхананың қызметтік үй-жайларында санитарлық жағдайы бойынша-ескертулер жоқ
3. Тез бұзылатын өнімдерді сату мерзімдері ілеспе құжаттарға сәйкес сақталады. Сынамалар арнайы тоңазытқышта сақталады, тиісінше қақпақпен жабылған. Қойма үй-жайларындағы сусымалы өнімдерге арналған ыдыс қақпақтармен жабылған. Барлық ыдыс тегендерге қойылған.
Комиссия төрағасы: ____________________ АО Баян Сулу
Төрағаның орынбасары: __________________ "Баян сўлу" ақ
Комиссия мүшелері: __________________________ "Баян сўлу" ақ
Бал. қызметкер:____________________________ Толығырақ оқу
Директордың АХЖ жөніндегі орынбасары______________Саламатсыздар ма?
Комиссия актісімен таныстым:
"Бекітемін»
"Троицк ОМ" КММ директоры»
Курсарина С. И. ___________
АКТ
№ 2 тамақтану бойынша мектеп асханасын бракераждық комиссияның тексеруі
16.10. 2019 ж. "Троицк ОМ" КММ»
Құрамында Комиссия:
Комиссия төрағасы: мектеп директоры - Курсарина С. И.
Төраға орынбасары: ТЖ жөніндегі орынбасары-Ликерова С. И
Комиссия мүшелері:
Балаларды қорғау инспекторы-Панасюра Н. Г.
Директордың ТЖ жөніндегі орынбасары-Жанатаев Қ. У.
Тексерілді:
оқушының мәзірі апта сайын ілінеді
тағамдардың дәмдік сапасына тексеру жүргізілді;
барлық тағамдар дәмді және сау тағам туралы Комиссия мүшелерінің ұсынымдарына сәйкес келеді;
дайындау сапасына, өнім сапасына наразылықтар жоқ;
Комиссия төрағасы: ____________________ АО Баян Сулу
Төрағаның орынбасары: __________________ "Баян сўлу" ақ
Комиссия мүшелері: __________________________ "Баян сўлу" ақ
Бал. қызметкер:____________________________ Толығырақ оқу
Директордың АХЖ жөніндегі орынбасары______________Саламатсыздар ма?
Комиссия актісімен таныстым:
№ 1 Акт
Тексеру нәтижелері бойынша
Акт 16.09.2019 жылғы.
Біз: "Троицк ОМ" КММ бракераж комиссиясы»
мектеп асханасына тексеру жүргізілді:"мектеп тамақтануына қойылатын талаптар".
Тексеру келесі мәселелер бойынша жүргізілді:
1. Сапасыз тамақ пен өнімдерді пайдалану жағдайларын болдырмау мақсатында тамақ дайындаудың технологиялық процесі;
2. Дайындалған тағамның дәмдік сапасын тексеру, оны термиялық өңдеу;
3. Ас блогы мен тамақтанатын аймақтың санитарлық жағдайының санитарлық ережелер мен нормалардың (жабдық, арнайы киім, ыдыс, мүкәммал) талаптарына сәйкестігі),
4. Мәзірге сәйкестік.
асхананың аспазшысы Панасюр С. Н.
Жүргізілген тексеру нәтижесі бойынша келесі анықталды:
1. Мекемеде білім алушыларды тамақтандыру "бастауыш және орта білім беру мекемелерінде білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыруға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптарға және мектеп директоры бекіткен 10 күндік ас мәзіріне сәйкес жүзеге асырылады.
2. Бастауыш мектептің сынып жетекшілері балаларды асханаға апарады. Кезекші мұғалімдермен бірге кезекші сынып оқушылары тәртіпті қадағалайды.