"АҚМОЛА ОБЛЫСЫ БІЛІМ БАСҚАРМАСЫНЫҢ ЗЕРЕНДІ АУДАНЫ БОЙЫНША БІЛІМ БӨЛІМІ ТРОИЦКОЕ  АУЫЛЫНЫҢ НЕГІЗГІ ОРТА МЕКТЕБІ" КОММУНАЛДЫҚ МЕМЛЕКЕТТІК МЕКЕМЕСІ  
КОММУНАЛЬНОЕ ГОСУДАРСТВЕННОЕ УЧРЕЖДЕНИЕ "ОСНОВНАЯ СРЕДНЯЯ ШКОЛА СЕЛА ТРОИЦКОЕ  ОТДЕЛА ОБРАЗОВАНИЯ ПО ЗЕРЕНДИНСКОМУ РАЙОНУ УПРАВЛЕНИЯ ОБРАЗОВАНИЯ АКМОЛИНСКОЙ ОБЛАСТИ"

СоцСети

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

Акт 20.09.2022 жылы жасалды.

  

Тексеру нәтижелері бойынша
Акт 20.09.2022 жылы жасалды.

Біз:"Троицкое А. ОШМ" КММ бракераж комиссиясы
мектеп асханасына"мектептегі тамақтануға қойылатын талаптар" тексерісі жүргізілді.
Тексеру келесі мәселелер бойынша жүргізілді:
1. Сапасыз тамақ пен өнімдерді тұтыну жағдайларын болдырмау мақсатында тамақ дайындаудың технологиялық процесі;
2. Пісірілген тағамның дәмін тексеру, оны термиялық өңдеу;
3. Ас блогы мен асхана аймағының санитариялық жай-күйінің Санитариялық қағидалар мен нормалардың (жабдық, арнайы киім, ыдыс-аяқ, мүкәммал)талаптарына сәйкестігі,
4. Мәзір сәйкестігі.
қатысуымен: асхананың аспаздары Панасюра С.Н.

Жүргізілген тексеру нәтижесінде мыналар анықталды:
1. Мекемеде білім алушыларды тамақтандыру " бастауыш және орта білім беру мекемелерінде білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыруға қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптарға және мектеп директоры бекіткен шамамен 10 күндік мәзірге сәйкес жүзеге асырылады
2. Бастауыш мектептің сынып жетекшілері балаларды асханаға ертіп барады. Кезекші мұғалімдермен бірге кезекші сыныптардың оқушылары тәртіпті бақылайды.
3. Пісіру технологиясын тексеру бракераж журналында атап өтіледі. Апта сайын мәзір ілінеді. Тағамдардың ассортименті әртүрлі.
4. Асхана бөлмесі, тамақ дайындауға және таратуға арналған ыдыс-аяқтар таза күйде болды. Үстелдерді жеткілікті таза шүберекпен өңдеу үшін. Тағам сапалы, жеткілікті мөлшерде дайындалады, Сынаманы алу кезінде - дәмді және ыстық.

Осыған байланысты комиссия ұсынды:
1. Ата-аналар жиналыстарында тексеру актісін айту, ата-аналар мен мұғалімдерді ұсыну, балалармен ыстық тамақтың пайдасы, пісірілген тағамға дұрыс көзқарас және дастархан басындағы мінез-құлық туралы әңгімелесу.
2. Асхананың санитарлық-гигиеналық режимінің сақталуын бақылауды жалғастыру
Комиссия төрағасы: ____________________ Нурпеисова К.С.
Төрағаның орынбасары: __________________ Ликерова С. и.
Комиссия мүшелері: __________________________ Панасюра Н.Г.
Бал. қызметкер:____________________________ Байкенова Р. Д.
Директордың АХЧ жөніндегі орынбасары______________Жанатаев қ. ө.

Жаңартылған күні: 06.10.2022 15:47
Құрылған күні: 07.04.2023 12:18

Текст